Bungalow te koop

298000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11248351
Immoweb code : 11248351

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
1020 vierkante meters grond

Omschrijving

Deze charmante eengezinswoning is gelegen in Booischot, deelgemeente van Heist-op-den-Berg. Gelegen op de verbindingsweg N15, en achteraan grenzend aan Landschappelijk Waardevol Agrarisch gebied Demerland Zuiderkempen.

We betreden de woning via een centrale inkomhal met vestiaire. Voorts is er de lichtrijke leefruimte met zithoek en eethoek, een ruime uitgeruste keuken, nachthall met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer met wastafelmeubel, bad en douchecabine, tot slot nog een opbergkast, gastentoilet en een wasplaats met toegang naar het ruime terras met zicht op de tuin.

De zolder strekt zich uit boven heel de woning en biedt mogelijkheden. De woning is volledig onderkelderd met een kruipkelder.
Vooraan kan u de garage inrijden via de oprit, achteraan is er nog een werkplaats.
Achteraan de woning is er een uitgestrekte tuin waar u kan genieten in alle rust. Mooi rechthoekig en beheersbaar perceel, volledig afgesloten voor uw privacy.

Door de jaren heen werd de woning goed onderhouden.
Calculeer je verbouwing via mijn portaal!

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023

Voor meer informatie of bezoek contacteer erkend vastgoedmakelaar Charlotte Reypens 0494 12 10 42 - [email protected]

Neem contact op